LIGJ Nr.10 155, datë 15.10.2009, Për Ratifikimin e “Marrëveshjes Ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Mbretërisë së Spanjës për Bashkëpunimin në Luftën Kundër Krimit”

Arkiva

Maj 2021
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6