Formularët e komunikimit reciprok ndërmjet subjektit njoftues për organizimin e tubimit dhe Policisë së Shtetit, në zbatim të ligjit nr. 8773, datë 23.04.2001 “Për tubimet”.

Lidhja 1 Njoftim në Komisariatin e Policisë për zhvillimin e tubimit në sheshe e vendkalime publike

 

 

 

 

Lidhja 2 Mbi plotësimin e shkresës për zhvillimin e një tubimi

 

 

 

 

 

 

 

Lidhja 3 Marrja e masave për garantimin e zhvillimit normal të tubimit

 

 

 

 

 

 

 

Lidhja 4 Mbi ndalimin e zhvillimit të tubimit

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidhja 5 Për caktimin e oficerit përgjegjës për mbarëvajtjen e tubimit

Arkiva

Maj 2021
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6