“Forca e Ligjit”/Operacionet Nëntor ’17 – Shtator ’18

Forca e Ligjit “Nëntor 2017 – Shtator 2018”

 

Në kuadër të Operacionit “Forca e Ligjit” janë skeduar 41 grupe kriminale me rrezikshmëri të lartë shoqërore (që veprojnë në territorin e Republikës së Shqipërisë ose/dhe me shtrirje në vendet e tjera) të cilat janë objekt i punës së Task Forcës Speciale Qendrore dhe 12 Task Forcave Rajonale.

Gjatë periudhës Nëntor 2017 – Shtator 2018 janë kryer 19 goditje në kuadër të Operacionit “Forca e Ligjit”, janë goditur 9 grupe kriminale, janë sekuestruar mbi 16 milion euro pasuri dhe asete të dyshimta me burim kriminal, janë arrestuar mbi 130 persona, si dhe vijon hetimi penal lidhur me asetet e paligjshme të tyre.

Arkiva

Maj 2021
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6