Misioni i Departamentit Kundër Krimit të Organizuar dhe të Rënda

Ky Departament bën menaxhim të veprimtarive që kryhen nga strukturat e luftës kundër krimit, për rritjen e standardeve të sigurisë në vend, për parandalimin e luftën kundër krimit në përgjithësi dhe luftën kundër krimit të organizuar e terrorizmit në veçanti.

Arkiva

Maj 2021
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6