Respekto rregullat e qarkullimit

Respekto rregullat e qarkullimit!

  • Shpejtësia e madhe,
  • Përdorimi i pijeve alkoolike,
  • Mosrespektimi i sinjaleve të semaforit,
  • Mosvënia e rripit të sigurimit,
  • Mossigurimi i fëmijëve në makinë,
  • Mospërdorimi i kaskave mbrojtëse,

Janë shkelje për të cilat mund t’ju vihet gjobë, por ç’është më e rëndësishmja, rrezikoni të dëmtoheni rëndë apo dhe të humbni jetën.

Arkiva

Shtator 2020
He Ma Me En Pr Sh Di
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4