Respekto rregullat e qarkullimit

Respekto rregullat e qarkullimit!

  • Shpejtësia e madhe,
  • Përdorimi i pijeve alkoolike,
  • Mosrespektimi i sinjaleve të semaforit,
  • Mosvënia e rripit të sigurimit,
  • Mossigurimi i fëmijëve në makinë,
  • Mospërdorimi i kaskave mbrojtëse,

Janë shkelje për të cilat mund t’ju vihet gjobë, por ç’është më e rëndësishmja, rrezikoni të dëmtoheni rëndë apo dhe të humbni jetën.

Arkiva

Maj 2021
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6